Vi är Polyshape

Polyshape är en servicebyrå i Huskvarna som fokuserar på 3D-print, vakuumgjutning och korta serier. Verksamheten drivs av Nicklas Ingvarsson och David Johansson som har många års erfarenhet i branschen.

Med en kombination av gedigen branschkunskap och tekniskt kunnande skapar vi unika lösningar.

Över 50 års erfarenhet

Polyshape grundades 2020, men David och Nicklas är inga nykomlingar i branschen. De har gjort detta i hela sitt vuxna liv. Efter att ha varit anställda tog de chansen och startade Preshape 2014, som de sedan sålde fyra år senare. Men drivkraften att driva eget och vara en del av något större lockade dem tillbaka som egenföretagare.

David är en ödmjuk kille som tar uppgiften på största allvar. Han är en klippa på att komma ihåg personer och har ett stort kontaktnät. David är inte rädd för att test något nytt och gillar att utmana sig själv. En bra egenskap är att han är rak och tydlig, vilket uppskattas av många. Detta gör David till en given ledare på Polyshape.

Nicklas har en gedigen teknisk kompetens inom många olika områden som kommer väl till pass i rollen som företagsledare på Polyshape. Han är driven, engagerad och har en förmåga att tänka utanför boxen.

Ingen dag är den andra lik

Omväxlingen med att jobba med flera olika tekniker gör att jobbet får en bredd som förnöjer. Mötet med kunder inom många olika affärsområden gör att det aldrig blir enformigt. Det roligaste är nog att ingen detalj är den andra lik. Alla kunder har olika krav och olika utmaningar att lösa.

Någon vill ha något supersnabbt printat, medan nästa kanske vill ha superfinish med fina lackerade ytor och logga på sin produkt.  Att vi faktiskt gör skillnad för utvecklande företag är inspirerande.

"Vi antar gärna en utmaning för att utvecklas. Vi på polyshape är engagerade medarbetare. Vi finns för att hjälpa just er"

Varför Polyshape?

Ordet poly är en del av ordet polymer som betyder plast. Poly betyder även många eller flera. Och vi erbjuder flera tekniker som SLA, SLS, PUR och finish. Poly kändes därför väldigt passande. Vi ville också återkoppla mot det företag vi drev tidigare, Preshape. 

Diamanten i vår logotyp symboliserar det gedigna och ädla, vilket förknippas med kvalitét. Precis det vi hela tiden strävar efter i vårt dagliga arbete.

Högt upp på berget

Den gulmålade fasaden öppnar upp ett cirka 400 kvadratmeter stor utrymme, med utsikt över hela Vätterbygden. Här har vi vår dagliga bas.

Det är härifrån vår kunskap och professionalism vägleder dig som kund. Välkommen till oss. Vi bjuder på kaffe.